Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei face apel la REVOLUŢIE: 'Numărul celor care participă azi la protest este irelevant'

monica macovei m10 agerpres

Europarlamentarul Monica Macovei face apel la "revoluţia paşnică a oamenilor cinştiţi", care poate învinge "revoluţie infractorilor". Într-un comunicat de presă, Macovei afirmă că "mii şi mii de români" au venit la protest, dar numărul acestora este irelevant.

"Mii și mii de români au venit din toată lumea să își strige revolta la București. Ei sunt românii umiliți de statul român și puși să stea ore întregi în ploaie și frig pentru ca să voteze la prezidențialele din 2014 și la alegerile parlamentare din 2016. Ei sunt românii care le-au dejucat până acum toate planurile de acaparare totală a puterii. Ei sunt românii puși pe fugă de statul controlat de PSD&ALDE, care a crescut taxele, a distrus sistemul de sănătate și de educație prin hoție, nepotism și corupție.

Numărul celor care participă azi la protest este irelevant în fața forței pe care fiecare român întors în țară o poartă în sufletul lui.

Românii veniți azi în țară să participe la proteste alături de românii care de un an și jumătate se opun distrugerii țării de către PSD&ALDE sunt cei care, împreună, pot duce la capăt revoluția oamenilor cinstiți, cei care nu mai pot vota hoții și mincinoșii. Astăzi este ziua lor, nu a politicienilor!", afirmă Macovei.

Vezi şi: 10 reguli ale medicinei indiene: Cum să-ţi păstrezi organismul tânăr .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.