Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei: Revoluţia din Timişoara trebuie continuată

macovei

Europarlamentarul Monica Macovei a marcat împlinirea celor 25 de ani de la debutul Revolutiei române din Timisoara cu un mesaj postat pe Facebook, prin care atrage atenţia asupra clasei politice care ne pune în pericol libertatea. Aceasta denunţă interesele transpartinice ale întregii clase politice şi susţine că Revoluţia începută pe 16 decembrie 1989 trebuie continuată.

"În Timișoara a început libertarea noastră. Revoluția din Timișoara, nealterată de jocuri politice, trebuie continuată pentru a transforma țara
În urmă cu 25 de ani, la Timișoara, a început lupta pentru libertate. De atunci, suntem fiecare responsabili pentru cât de liberi ne simțim și pentru cât de tare ne opunem ca această libertate să nu ne fie din nou luată.
De 25 de ani, clasa politică și-a creat o rețea de interese pe care și le apără cu orice preț. Această clasă politică rapace face orice pentru a-și păstra funcțiile, privilegiile și imunitățile dobândite în timp. Sunt politicieni cu interese și afaceri transpartinice, care s-au aflat pe rând la putere, în diferite combinații politice. Și sunt gata, așa cum au arătat pe 2 și 16 noiembrie 2014, să ne ia chiar și dreptul de a vota liber, pentru care, pe 16 decembrie 1989, s-a murit la Timișoara.
După 25 de ani, încă ducem bătălii pentru a ne fi respectate drepturile. Revoluția începută pe 16 decembrie 1989 în Timișoara, nealterată de jocuri politice, trebuie continuată", a scris Macovei pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.