Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei, prima REACȚIE după câștigarea procesului cu Decebal Traian Remeș și Alexandru Sassu în scandalul din dosarul 'Caltaboşul'

macovei2

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, reacționează pe Facebook după câștigarea procesului cu Decebal Traian Remeș și Alexandru Sassu în scandalul din dosarul “Caltaboşul”

"Instanța mi-a dat dreptate. Am câștigat pe fond procesul cu Decebal Traian Remeș și Alexandru Sassu, care au mințit când au afirmat că eu aș fi dat înregistrarea cu fostul ministru Remeș, condamnat în dosarul “Caltaboşul”.

I-am chemat în judecată anul trecut, în mai 2017, pentru că afirmațiile lor mincinoase, injuriile și neadevărurile rostite public de cei doi au urmărit discreditarea și defăimarea mea. Instanța a stabilit ca cei doi să-mi plătească daune morale, 4.000 de euro – Alexandru Sassu și 2.000 de euro – Decebal Traian Remeș, plus cheltuieli de judecată, 1.850 de lei fiecare.

Jurnaliștii de la g4media.ro au publicat un articol în care reamintesc scandalul “Caltaboşul”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Citește și: Secretele au ieșit la IVEALĂ - Unde își țin capii BNR Mugur Isărescu, Florin Georgescu, Eugen Nicolăescu economiile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.