Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu a explicat cum a umilit-o pe Şarapova: Cum a reaţcionat rusoaica

www.prosport.ro
Maria Șarapova

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 92 WTA, a declarat, luni, că a înţeles bine jocul Maria Şarapova, numărul 41 mondial, subliniind că modul ei mai ciudat de a evolua a incomodat-o pe rusoaică, informează wtatennis.com. "Cheia a fost că i-am putut înţelege jocul şi ce face pentru că nu aveam ritm şi cred că nici ea nu avea deoarece jucam ciudat iar acest lucru a incomodat-o. Îmi place cum joc şi îmi place să fiu unică şi cred că slice-ul meu este arma mea. Când mă simt bine pe teren, joc relaxată şi pot fi şi bună şi periculoasă. La început doar m-am apărat. La un moment dat cred că serviciul meu a devenit mai bun, am avut câteva puncte câştigătoare şi am făcut un pas în faţă, nu doar m-am apărat", a declarat Niculescu.

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 92 WTA, venită din calificări, a învins-o pe rusoaica Maria Şarapova, numărul 41 mondial şi beneficiară a unui wild-card, scor 4-6, 6-4, 6-3, în primul tur al turneului Qatar Open, de la Doha. Niculescu s-a impus după două ore şi 39 de minute de joc, în prima întâlnire avută cu Şarapova, confrom news.ro.

„Cred că am făcut un meci bun mai ales în primul set și jumătate, dar e clar că nu a fost suficient pentru a câștiga. Am reușit să câștig schimburile lungi, chiar dacă nu mi-am dorit să intru într-un astfel de joc. Trebuie să mă uit pe casetă să văd de ce am început să mă duc tot mai mult spre fundul terenului, în loc să atac și să pun presiune pe ea (...) M-am simțit bine fizic, dar am devenit prea pasivă pe final și am început să fac multe greșeli. Îmi place să joc meciuri de trei seturi, cred că m-am descurcat în astfel de momente de-a lungul carierei, deci nu cred că mă tem de provocări", a declarat Sharapova.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.