Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu după calificarea din Fed Cup - Suntem mulțumite că suntem în semifinale după acel meci epic

Captura Video facebook
Simona Halep, teren, Fed cup

Monica Niculescu, Irina Begu și Ana Bogdan au revenit în țară după succesul impresionant din Fed Cup, în fața Cehiei, scor 3-2, și au vorbit despre performanța obținută informează mediafax.

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu, celelalte două tricolore, nu s-au mai întors în România, ele urmând să evolueze la turneul de la Doha.

Monica Niculescu: "Sunt foarte fericită de acest rezultat, a fost un super weekend și suntem mulțumite că suntem în semifinale după acel meci epic. A fost un meci foarte bun, toți suporterii ne-au ajutat foarte mult. Domnul Boc a venit în fiecare zi, de la ora 1 la ora 10, ne susținea și avea bătături. A fost incredibil, nu aveam cum să nu câștigăm cu un asemenea public. Va fi un meci foarte greu cu Franța, suporterii sunt foarte gălăgioși și sunt curioasă ce suprafață vor alege"

Irina Begu: "Încă nu realizez, dar probabil că în următoarele zile voi fi mai conștientă de acest rezultat. Este extraordinar, noi am început acest drum în urmă cu cinci ani de zile, la Budapesta. A fost un drum lung, dar a meritat. Astăzi suntem în semifinale, sperăm să facem un rezultat și mai bun și să aducem acest trofeu acasă"

Ana Bogdan: "A fost foarte greu să stau pe margine și să urmăresc pentru că trăiești intens fiecare moment, ești cu sufletul la gură. Atmosfera a fost incendiară, le mulțumim foarte mult susținătorilor noștri care au fost acolo trup și suflet și, în special, domnului Boc, pentru că el era cel care dădea tonul"

După succesul cu Cehia, România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, acolo unde o va întâlni pe Franța, pe 20 și 21 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.