Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu s-a calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de Mare Şlem de la Roland Garros

Monica Niculescu

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi belgianca Alison van Uytvanck s-a calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, joi, după ce a dispus de cuplul Danielle Collins (SUA)/Iulia Putinţeva (Kazahstan), cu 3-6, 6-3, 6-1, conform Agerpres.

Niculescu şi van Uytvanck au obţinut victoria după aproape două ore de joc (1 h 44 min).

Niculescu şi belgianca au cedat primul set cu 3-6, deşi au început bine şi au condus cu 2-0. În actul secund, cele două au condus din nou cu 2-0, au fost egalate, iar de la 3-3 au reuşit trei ghemuri consecutive (6-3). Setul decisiv a fost început bine de Collins şi Putinţeva, dar perechea Niculescu/van Uytvanck a reuşit şase ghemuri la rând (6-1) şi a obţinut victoria.

Învingătoarele, care au avut 4 duble greşeli, au făcut diferenţa la punctele câştigate cu primul serviciu (procentaj 69% faţă de 55%).

Niculescu şi van Uytvanck şi-au asigurat un cec de 23.920 de euro şi 130 de puncte WTA la dublu, iar în turul secund vor înfrunta cuplul american Cori Gauff/Jessica Pegula, cap de serie numărul opt.

Alte două românce au obţinut calificarea în turul secund, Irina Begu şi jucătoarea columbiană Camila Osorio, respectiv Gabriela Ruse şi ucraineanca Marta Kostiuk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.