Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu: Vreau să joc şi la simplu la Jocurile Olimpice, dar trebuie să urc în clasament

www.agerpres.ro
Monica Niculescu

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat, vineri seara, la finalul Galei Tenisului Românesc, că îşi doreşte foarte mult să participe şi la proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, dar pentru a se califica trebuie să urce în clasamentul WTA, scrie Agerpres.

"Jocurile Olimpice sunt o prioritate pentru mine, dar trebuie să urc puţin la simplu în clasament. Deocamdată sunt pe locul 118, iar ca să joci la Tokyo trebuie să fii maximum pe 70. La dublu 100% voi juca, dar eu vreau să joc şi la simplu", a afirmat Niculescu.

Citește și: Vasile Miriuță este noul antrenor al FC Hermannstadt

Numărul 118 mondial se aşteaptă la un meci foarte dificil cu Rusia în barajul de calificare la turneul final al Fed Cup. "Trebuie să o luăm de la început în Fed Cup, iar în februarie avem un meci foarte greu cu Rusia. Nu ştiu exact cu ce jucătoare vor veni, dar ei au foarte multe variante. Noul format al Fed Cup e un pic ciudat, va fi obositor să jucăm într-o săptămână cu atâtea ţări. Va fi greu, însă vom mixa, vom juca toate atât la simplu, cât şi la dublu", a precizat Monica Niculescu. 

Echipa feminină de tenis a României întâlneşte pe 7-8 februarie 2020, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, selecţionata Rusiei în barajul de calificare la turneul final al Fed Cup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.