Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop a IZBUCNIT: Latura represivă crește - Vaccinații netestați umblă liberi și infectează tot

stirescu.ro
Monica Pop

Medicul Monica Pop acuză presiuni și represalii la adresa medicilor care atenționează că vaccinarea nu oprește pandemia și că vaccinații netestați pot lua boala și o pot da mai departe.

"LATURA REPRESIVĂ CRESTE! DELICTUL DE OPINIE- LA ZID! Decidentii,(dr. Arafat et Co),nu se lasă! Nu suportă critici, iar greselile continuă!VACCINATII INFECTATI , NETESTATI- LIBERI PESTE TOT: TRANSPORT IN COMUN, MAGAZINE, MALL-URI, CLINICI! Îi îmbolnavesc pe contacti, se stie bine ! Daca spui asta in spatiul public, ei te etichetează special ca "antivaccinist", pt a incerca sa-si scuze erorile!  Una, foarte mare : A NU SE TESTA IN MASĂ, asa cum fac toate tarile, desi se stiu bine urmările si toată media spune asta prin toate vocile! Si cea cu medicamentele, etc!,

Citește și: Răzvan Constantinescu și Monica Pop au LUAT FOC după ce Raed Arafat a propuns sancționarea medicilor antivacciniști: NU am jurat pe chiloței roz

A suspenda medicii ,si asa f putini, = o imensa pedeapsa pt populatie! Nu le pasă! Vor razbunare si sa incerce sa ascundă adevarata vină! Primii carora vor sa le taie capul pentru criticarea esecurilor vizibile sint medicii si jurnalistii! Nu suportă adevarul si nici dezbaterile! SATÎRUL, ATIT!

Exista si o LISTĂ de interzicere a vocilor critice : medici, avocati, actori, profesori, jurnalisti,afaceristi, politicieni, independenti, etc! Ei cred că daca le pun pumnul in gură, populatia nu va mai "vedea" ce fac! UITĂ CĂ ROMĂNII NU SINT CU CREIERE USOR DE SPALAT, asa cum ar vrea ei! Si CA MANIPULAREA SI NEADEVARUL NU MERG LA INFINIT! NICI PRESIUNEA SI REPRESALIILE!", scrie Monica Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.