Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop acuză un nou fake-news: 'Totul este o înșelătorie ordinară. De ce permiteți așa ceva?'

stirescu.ro
Monica Pop

Monica Pop acuză că imaginea ei a fost folosită pentru promovarea unor medicamente de slabit. Medicul spune că totul este o înșelătorie.

Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele "Medicamente", reclamele, totul e o înșelătorie ordinară! E posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecintele lor?

Acesti ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide  etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciti! Oribil!

Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur!  E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legatura cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționati de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!

Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca "Miraculoase" pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune,!!! Etc!

De ce permiteti asa ceva? La oameni v-ati gindit?????!!!!", a scris Monica Pop, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.