Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop: 'Consider evacuarea de la Foişor ca un nou Colectiv. Vlad Voiculescu și-a propus și face tot ce poate ca să distrugă, este un plan'

stirescu.ro
Monica Pop

Medicul Monica Pop a vorbit, la România TV, despre disperarea cu care autorităţile promovează vaccinarea şi despre un plan al USR-PLUS împotriva sistemului de sănătate.

Monica Pop este de părere că evacuarea de la Spitalul de Ortopedie Foişor a fost parte a unui plan de a opri operaţiile de transplant din România şi îl acuză direct pe fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu.

„In joia mare nu era cazul de asa ceva, mai ales ca populatia e intr-o stare psihica cum nu as fi crezut niciodata, pentru cum s-au prezentat lucrurile.

E clar ca ne ameninta, uitati cum da in clocot efectiv discutia despre vaccinare. Nu e clar pentru oricine ca nu merge? Ca daca ar merge, nu ar fi nevoie de atata implicare din toate partile. Scade numarul de pacienti, asta e imbucurator, dar discutia mereu despre vaccinare naste suspiciuni. Ma intreaba si pacientii mei de ce se vorbeste incontinuu doar despre vaccinare.

Eu m-am ghidat toata viata mea ca intr-un parteneriat trebuie sa fie multumite ambele parti, nu una sa se comporte dictatorial. Atata timp cat sunt numai amenintari si lucruri negative, oamenii o sa treaca foarte greu peste asta.

Monica Pop: „Vlad Voiculescu şi-a propus să extermine transplantul în România, este un plan”

Eu consider evacuarea de la Foisor ca un Colectiv, mi se par la fel. Slava Domnului ca acolo nu au existat morti sau a existat doar unul. Se transmitea in direct pe CNN, daca puteti crede, ne-am facut si de ras.

Si asta era acum o luna, iar acum sunt 17 pacienti la ATI la Foisor, pe 28 de paturi. Nu au ce sa caute acolo. Il tin ocupat pentru ca e un plan de exterminare a transplantului, asta s-a urmarit. Acolo se puteau face circuite, dar categoric au fost interese obscure si a fost planuit, la fel ca la Sfanta Maria.

Omul acesta Vlad Voiculescu si-a propus si face tot ce poate ca sa distruga, este un plan. Peste 800 de oameni erau programati pentru interventii la Foisor si au fost anulate.”, a spus medicul Monica Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.