Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop, DEZLĂNȚUITĂ la adresa celor care cer ca nevaccinații să plătească spitalizarea: Mengele autohtoni

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop cere ca medicii care cer ca nevaccinații să își plătească spitalizarea să fie trași la răspundere din punct de vedere penal. Pop spune că astfel de cereri încalcă Constituția și că pentru a se implementa o astfel de măsura ar fi necesar ca românii nevaccinați să nu mai achite contribuții la sănătate câtă vreme nu au drept la tratament.

"MENGELE" AUTOHTONI ?!

0256203180

AMENINTĂRI ÎMPOTRIVA CONSTITUTIEI SI A ROMĀNILOR!

FRICA SI PANICĂ! ASTA FAC!

ORICE PERSOANĂ ,INDIFERENT DE FUNCTIE, AR TREBUI PEDEPSITĂ ASPRU CHIAR SI PENTRU IDEEA CA UN NEVACCINAT, (DESI ASIGURAT), AJUNS IN SPITAL SA-SI PLATEASCĂ TRATAMENTUL, SPITALIZAREA! N-are bani, desi plateste asigurari de sanatate, SĂ MOARĂ, DA??!! O nemernicie! Atunci SA SE OPREASCA URGENT Si PLATA ASIGURARILOR DE SANATATE A CELOR 60% DE NEVACCINATI! Sau citi sint! ASTA, NU A PROPUS NIMENI DIN ACESTI MENGELE autohtoni! Tot din nemernicie! Pt că 10,5%, e ceva, cum sa renunte statul la contributii, chiar daca nu mai ofera nimic si chiar daca dreptul la sanatate e " garantat" prin Constitutie! Jos, foarte jos! Cei care platesc asigurari,( milioane, nu puțin), platesc si pt ei dar si pt altii, poate ei nu se imbolnavesc, altii, destui, da!

Asemenea personaje nu fac decit sa contribuie la inducerea de caderi morale, la scaderea increderii, la contrazicerea accentuata a afirmatiilor ca vaccinatea nu e si nu va fi obligatorie ( dl presedinte, dl premier, miniștri, chiar si citiva medici, putini din fericire, etc)! Mascat, dar se vede clar ca e!

Doamne, cit mi-a crescut increderea, respectul si " sufletul" cind l-am auzit pe dl Presedinte IOHANNIS spunind ca VACCINAREA NU VA FI OBLIGATORIE in România! Si l-am si crezut, cum altfel?

Fara sa fi spus de vreo conditie! Nici prin cap nu mi-a trecut că va fi altfel!

▪︎Ceaușescu a avut curajul de a merge impotriva valului cind cu invazia Cehoslovaciei! Cu orice risc▪︎!Conducatorii de azi nu au niciun curaj, au doar spaime si obediență! Nici macar testarea in masă inclusiv a vaccinatilor, stiind clar că și ei se pot infecta si transmite, nu au curajul, dar nici dorinta s-o faca desi beneficiile ar fi clare si multe vieti de romāni ar fi salvate! De! Spaime oribile că vor scadea vaccinarile, desi nu are nicio legatură testarea cu vaccinarea iar imoreuna ar opri pandemia! Daca ar fi stiut cum si ce sa vorbeasca si sa facă, lucrurile erau altfel acum! SIGUR!, scrie Monica Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.