Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop, după ce Clotilde Armand A TĂIAT finanțarea a 4 mari spitale: 'M-am așteptat de când am văzut cine e primar la Sectorul 1'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Spitalul Clinic de Urgență București - Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București au rămas fără finanțare din partea Primăriei Sectorului 1, la decizia primarului Clotilde Armand. În Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1 PNL și USR-PLUS au majoritate. PSD a votat împotriva deciziei lui Armand.

Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că nu este surprinsă de decizia lui Armand, însă consideră că este ”o gafă politică extraordinar de mare” care ” urâțește un primar”.

Citește și: Lovitură în plin pentru bugetari! Premierul Cîțu anunță dispariția unor sporuri

”M-am așteptat de când am văzut cine e primar la Sectorul 1. Va fi mai greu ca până acum, dar de vom descurca. Să nu creadă ea că nu ne vom descurca. Este o gafă politică extraordinar de mare, urâțește un primar. Ar fi trebuit să suplimenteze fondurile. O să meargă la primărie să îi trateze dânsa.”, a spus Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.