Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop ÎL ACUZĂ pe Arafat de CENZURĂ: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

stirescu.ro
Monica Pop

Medicul Monica Pop acuză că DSU cenzurează și deturnează declarațiile medicilor care se opun vaccinării. Pop spune că multe din postările medicilor care militează pentru testare sunt cenzurate prin, spune ea, intervenția directă a conducerii DSU.

ȚSĂ VEDEM CÎȚI VOR PUTEA CITI SI COMENTA ACEASTĂ POSTARE!  OAMENII SCRIU ACUM ( ORA 22) CA UNII NU POT CITI SI NICI COMENTA !!!!! E CLAR ACUM ??!!

D.S.U MONITORIZEAZĂ SECURISTIC CRITICII GRESELILOR STRATEGCE DIN PANDEMIE! DEZINFORMEAZĂ , F CLAR, AMENINȚĂ,DAU COMUNICATE MINCINOASE LA ADRESA LOR, INDUCÎND ȘI UNELE RESTRICTIONARI PE FB SI LA TV! CRED CĂ NU FB E RASPUNZATOR DE RESTRICTII!!!

Citește și: VAL de plângeri penale pentru MORȚILE din pandemie: Beatrice Mahler anunță că 100 de colegi de-ai ei SUNT CITAȚI

CU JOSNICIE Îi NUMESC MEREU , "ANTIVASCINISTI", STIIND BINE CĂ NICI VORBA DE ASA CEVA, CREZIND CA AȘA VOR ABATE ATENTIA DE LA PROPRIA LOR VINĂ!

CRITICA NU ÎNSEAMNĂ DELOC ANTIVASCINISM*!!! •••••DAR " EI" O FAC CLAR INTENTIONAT PT A INCERCA SĂ SCUZE PROPRIUL LOR ESEC! INCEARCĂ SĂ INDUCĂ VINI INEISTENTE PT A EVITA PROPRUA LOR CULPA SI RĂSPUNDERE!

DAR INTR-O ZI TOT VOR RĂSPUNDE!

Pt a incerca să abată atentia de la propriile lor greșeli, care au condus la un eșec vizibil si important, cu strategie si cu campanie de vascinare gresită, si cu DEZINFORMARI CRASE si pierderi serioase, acești.." EI". incearcă să abată atenția oamenilor, dind vina pe cei care îi critică!, Astfel scad si mai mult credibilitatea romānilor!

AU SPUS MEREU CA VASCINATII NU SE ÎMBOLNĂVESC SI CA NU TRANSMIT! S-A D0VEDIT TOTAL FALS! MAI SPUN CĂ NU TESTEAZĂ ÎN MASĂ ( DESI O FAC TOATE TARILE) PT CA AR SCADEA VACCINAREA ( dr. Arafat), DESI TESTUL E FFF IMPORTANT PT ORICE OM, VASCINAT SAU NU, PT A AFLA RAPID DACA E POZITIV, CU MASURI RAPIDE, EVITINDU-SE ASTFEL FOARTE SIGUR INTERNARILE ,ATI-UL SI DECESELE!

Si MULTE ALTE ERORI! NU AU PREGATIT CU NIMIC " VALURILE", etc

"EI" sint cei care au multe pe constiință NU cei care au avut curaj să o spună! Un om care critică strategia pandemiei ( "EI"au facut doar presiuni enorme pt vascin fara nicio pregatire de val, fara teste in masă si fara medicamente) nu are cum sa influențeze milioane de oameni, asa cum au făcut-o "EI"prin greșelile lor clare, unanim recunoscute deja de cei informati, logici si corecti !

Să vedem CITI UTILUZATORI VOR PUTEA CITI SI COMENTA ACEASTĂ POSTARE!!! REZULTATUL VĂ VA RASPUNDE CORECT ! SI ATUNCI VA VETI CONVINGE DE ADEVĂR!", scrie Monica Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.