Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop îl IA LA ROST pe Alexandru Rafila: Cu ce drept dă DSU ordine spitalelor privind internările? Să terminăm cu abuzurile

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop îi cere ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să intervină urgent și să schimbe deciziile privind modul în care spitalele gestionează pacienții care nu sunt bolnavi de coronavirus. Pop acuză că șeful DSU Raed Arafat nu are niciun drept să dea oridine spitalelor.

"SPITALELE DEPIND DE MINISTERUL SĂNĂTĂTII, NU DE DSU!

NU STIM DE VREO ALTĂ SUBORDONARE MEDICALĂ! NICI A MINISTERULUI SANATATII FATA DE MINISTERUL de INTERNE SAU DE DSU!

TREBUIE SA FIE PUBLICE ATRIBUTIILE D.S.U. ( Departamentul pentru Situatii de Urgență) IN STRATEGIA UNEI PANDEMII! CARE SINT , INAFARA DE ASIGURAREA TRANSPORTULUI MEDICAL SI DE INTERVENTIA RAPIDĂ LA ACCIDENTE, INCENDII, ETC?! DE CE NU SINT PUBLICE?! ROMÂNII AU DREPTUL SA STIE!

▪︎IN CE CALITATE TRIMITE D.S.U ORDINE (RESTRICTIVE) LA SPITALE? DAR, NU RASPUNDE PT NIMIC, DIMPOTRIVĂ, ARUNCA TOATĂ RESPONSABILITATEA PE SPITALE SI PE MEDICI!▪︎

NU AR TREBUI CA ORDINELE SA FIE TRANSMISE NUMAI DE MINISTERUL SANATATII , CARE ARE ATRIBUTIA DE A FACE TOATA STRATEGIA SPITALELOR?! SI RASPUNDE PENTRU TOATA ACTIVITATEA LOR??!!

EVOLUTIA PANDEMIEI si CAMPANIA DE ATITUDINE PROFILACTICĂ SI TERAPEUTICĂ NU TREBUIE SA REVINĂ TOT MINISTERULUI SANATATII?

Ce legatura are DSU cu aceste aspecte, pur medicale??!! Nimeni nu înțelege amestecul acesta : DSU, ARMATA, MINISTERUL SANATATII ( care, desi ar trebui sa fie pe primul loc in strategia de pandemie și in orice tip de campanie in speță, a fost, pînă acum pe ultimul).

Copilul cu mai multe moașe...

Speram ca noul guvern să pună ordine in strategia acestei pandemii, sa se termine odata cu abuzurile si cu inducerea panicii, pt ca OAMENILOR SA LE FIE MAI UȘOR sa o depășească! Si sa capete SPERANTE! PÎNĂ ACUM NU AU PREA AVUT! DIMPOTRIVĂ! Panică, restrictii, opresiune si teroare!", scrie Monica Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.