Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop reacţionează dur după decizia DNA: 'E o RĂZBUNARE a fostului ministru'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, este urmărită penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fiind acuzată de abuz în serviciu şi conflict de interese.

Mai multe detalii aici: ȘOC în lumea medicală: Celebra Monica Pop a fost pusă sub URMĂRIRE PENALĂ de către DNA

Medicul a reacţionat vehement în direct la Antena 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu. Aceasta îl acuză pe fostul ministru al Sănătăţii, tehnocratul Vlad Voiculescu. Spune că acesta ar fi în spatele dosarului instrumentat de către DNA. "Este o răzbunare a fostului ministru Vlad Voiculescu. Le-a indicat să găsească ceva împotriva mea celor de la Corpul de Control. Nu e niciun fel de abuz. Am rezoluția ANI că nu e niciun conflict de interese.

Este hârtia de la ANI care demonstrează tot. Nu e niciun abuz în serviciu. Sunt spaţii în spital închiriate pentru optică medicală. Întotdeauna am ţinut cont de preţul zonei perceput de primăria de sector. Primăria ne-a cumpărat un generator. mereu au fost alături de noi din punct de vedere material. Unul din spaţiile de acolo e cesionat de primărie către o firmă. Nu are nicio legătură cu noi. Ei iau de bun ce spune orice reclamagiu de profesie. Nu am niciun fel de emoţie. Nu e corect ceea ce se întâmplă. O să demonstrăm că nu e aşa. Nu le-a convenit niciodată că un spital nu merge bine.", a tunat Monica Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.