Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop a EXPLODAT din cauza studiului care arată că vaccinații nu se mai îmbolnăvesc de COVID: Cu ce scop?

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop anunță că informațiile privind protecția totală împotriva îmbolnăvirii de coronavirus prin vaccinare sunt false. Pop spune că la mijloc e vorba de o dezinformare. Reacția medicului vine după ce un stiu al CDC a arătat că cei vaccinați cu două doze nu ar mai trasmite infecția mai departe.

"CUM E POSIBILĂ DEZINFORMAREA CA DUPA VACCINARE NU SE MAI ÎMBOLNAVESC ??!! INDIFERENT CINE SUSTINE ASTA SI CE BAZA INVOCA!

INSP-UL A ANUNTAT PUBLIC ACUM CITEVA ZILE CĂ 7000 ( șapte mii) DE ROMĂNI VACCINATI , UNII CU RAPEL, AU FACUT BOALA!!! ( covid,). Si atunci??!!

Se stiu si exemple de persoane cunoscute, vaccinate, cu rapel, care au facut după vaccin ( inclusiv dupa rapel) covid. De ce atita dezinformare??!! Se tem că vor ramine cu vaccinurile? Sau??!! E normal sa spui asemenea neadevăr populatiei??!! Cu ce scop??!! Si, cum sa poti spune ca un infectat vaccinat nu transmite??!! Daca e infectat, cum nu transmite??!!

Infectatii nu sint la fel??!! Adică INFECTATI??!! Că fac forme mai blînde, da, aceasta e menirea vaccinurilor in toate bolile! Dar NU e real că nu se mai imbolnavesc! Iar, daca " nu se îmbolnăvesc", ce sa transmită??!! Si din formularea acestui anunț se deduce simplu care e realitatea!!", a scris Monica Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.