Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop a EXPLODAT: Ar trebui să mi se ceară scuze. Tot ce am spus s-a adeverit

stirescu.ro
Monica Pop

Medicul Monica Pop a izbucnit și vrea să i se ceară scuze. Pop spune că absolut toate declarațiile sale privind ineficiența unor măsuri s-au dovedit a fi veridice.

"AR TREBUI SĂ MI SE CEARĂ SCUZE! PROBLEMĂ DE CARACTER SI DEMNITATE! S-A VAZUT CĂ TOT ce am spus S-A ADEVERIT :

- Că vascinatii( scriu cuvintul asa din.motive strategice, altfel se pun restrictii) se infectează si transmit.

- Că vascinatii infectati si netestati sint vector de transmitere a bolii; fiind vascinati, fac o forma mai usoara, uneori chiar asimptomatică, nu stiu, o trateaza usor pt că decidentii au spus, repetat, că vascinatii nu se infectează si nu transmit, GRESIT si GRAV! Din acest motiv nu se izoleaza si îi îmbolnavesc pe multi din jur!!!Iar unii din ei ajung chiar in ATI! ( inclusiv vascinatii infectati, netestati )!

- Că e clar ca vascinul NU are legatură cu răspîndirea bolii, fiind benefic pt ca vascinatii infectati să facă o forma mai atenuată a bolii.

- Ca TESTAREA IN MASĂ e singura posibilitate de a afla imediat de boala si de a se lua masuri urgent.

- Că atita timp cit nu se face testare in masă si pt vascinati si pt nevascinati, numarul infectarilor va crește iar nr celor cu stări grave, chiar decese, (pt ca ajung prea tirziu la spital), va fi tot mai mare! -

- Ca singura formulă care ar trebui aplicată pt a opri pandema este:

TESTATE IN MASĂ, VASCINARE, MASCĂ, IZOLARE, TRATAMENT ( sa fie cu ce, achizitie de medicamente)!

- Că in Europa, mai toata vascinata si infectată dar si TOATĂ TESTATA IN MASĂ, nu se ajunge in spitale si la decese exact pt că testarea x 2/ saptamină a tuturor, vascinati sau nu, îi anunță pe loc daca sint pozitivi si se izolează si se trateaza imediat! Si nu ajung la stari grave.

- Că trebuia si trebuie bine pregatit valul urmator ( nu s-a facut nimic pt a pregati valul 4) prin reabilitarea si folosirea spitalelor de campanie si achizitia de medicamente specifice si marirea nr de paturi de ATI! Si de personal!

- Că prin incercarea de a aplica forța si santajul, au determinat multe depresii !

AM LUCRAT IN ADMINISTRATIA SANITARĂ MAI MULT DECIT ORICARE DIN " DECIDENTI"! Peste 28 de ani! DIN CARE 25 de ani ca director al celui mai mare Spital de Oftalmologie)! Vreo intrebare, sfatuire, etc, nici vorbă! Mari orgolii! Au preferat sa greșească! Mult! BLAM SI AMENINȚARI, INVINUIRI AIUREA, CA SA-SI SCUZE EI GRESELILE, ASTA AU FACUT! Pt criticile greselilor de strategie!! In loc sa le repare!!! Speram că actualul Ministru sa poată sa faca ceva poziriv pentru romāni! Baftă!", scrie Monica Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.