Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monstrul din Caracal a primit deja prima vizită în arest - Cine i-a adus pachet și haine lui Gheorghe Dincă

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Cazul din Caracal, unde două tinere şi-au pierdut viaţa în mod oribil fără ca autorităţile să le ajute în vreun fel, continuă să dea la iveală noi detalii şocante, potrivit stirileprotv.ro.

Gheorghe Dincă a petrecut a doua noapte în arest, unde a primit deja o vizită şi pachet – cel mai probabil, soţia de care este despărţit i-a adus mâncare şi haine de schimb. Bogdan Alexandru, avocatul său spune însă că deja începe să fie cuprins de remuşcări.

Citește și: O fostă OPERATOARE 112 face PRAF SISTEMUL, după ce Alexandra a fost LĂSATĂ SĂ MOARĂ: 'Azi aș pleca din sistem, mi-e rușine'

Are păreri de rău pentru faptele sale, de aceea a și ajuns în situația în care i s-a făcut rău. Asta l-a făcut să recunoască. Pur și simplu a cedat din cauza remușcării, complexului pe care l-a avut cu privire la faptele pe care le-a săvârșit. Mi-a spus că azi-noapte nu a dormit deloc”, declara duminică apărătorul lui Dincă.

În acest moment, lui Dincă i se aduc 3 acuzaţii: trafic de persoane, viol şi omor

Anchetatorii vor încerca luni să facă reconstituirea cazului, după mărturisirile făcute duminică de Gheorghe Dincă. Bărbatul va rămâne în arest până în jurul prânzului. Apoi, la reconstituire, Dincă va trebui să-i ducă pas cu pas pe anchetatori prin toate locurile prin care a trecut. Există, din mărturia lui, informaţii că ar fi aruncat din lucrurile fetelor în diverse locuri, pentru a scăpa de orice dovadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.