Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monstrul din Caracal A CEDAT, în timpul audierilor: 'Nu mă mai pot gândi, nu mai pot continua. Lăsați-mă să mă liniștesc un pic, nu mă mai pot concentra'

Inquam Photos / Bogdan Dănescu
criminal Caracal

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, cel care a răpit, sechestrat, violat, ucis și incinerat două fete, s-a certat cu anchetatorii, în curtea casei sale, în timp ce era audiat. Dincă a fost supus unei presiuni psihice, susține primul său avocat din oficiu.

”A avut mai multe momente de cădere, în care a cerut pauze. Au fost pauze de 1-2 minute, dar și de 15 minute. Nu mă mai pot gândi, nu mai pot continua. Lăsați-mă să mă liniștesc un pic, nu mă mai pot concentra.”. Nu au fost momente de furie. totul s-a întâmplat duminică, în curtea sa. Familia vrea să ia legătura cu Dincă, dar nu s-a permis, deocamdată.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

Se făceau presiuni psihice asupra sa să recunoască, atât din partea procurorilor, cât și din partea polițiștilor. La un moment dat s-a enervat și eu le-am astra atenția să nu mai insiste, că nu vrea să recunoască.”, a spus Bogdan Alexandru, fostul avocat al lui Dincă, luni seara, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.