Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mormântul cântărețului Valeriu Sterian a fost VANDALIZAT - 'E un gest care nu are nimic de-a face cu omenia' - FOTO

andreipartos.ro
valeriu sterian

Mormântul cântărețului și compozitorului român de muzică folk Valeriu Sterian a fost vandalizat, susţine compozitoarea Zoia Alecu, care a şi postat pe Facebook o fotografie cu piatra funerară distrusă, precizând că este un gest care nu are nimic de-a face cu omenia, scrie Mediafax.

“Aflu cu mare tristețe că placa funerară de la mormântul lui Vali Sterian a fost distrusă. Nu pot accepta ura, răutatea, distrugerea. E un gest care nu are nimic de-a face cu omenia. Ce e de făcut? Ce putem noi face?”, a postat pe Facebook, cântăreața Zoia Alecu.

În fotografia publicată de cântăreaţă se observă cum piatra funerară, pe care sunt scrise versurile „Doamne, vino Doamne, să vezi ce-a mai rămas din oameni“, a fost distrusă.

Citește și: Liam Gallagher a fost anchetat de poliția londoneză, după ce iubita sa l-a acuzat de agresiune

Internauţii s-au arătaţi revoltaţi de cele întâmplate în cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde este înmormântat Valeriu Sterian. Unul dintre ei a comentat postării că este un gest de tot dispreţul. “O adevărată profanare și un gest tembel de tot disprețul. Dacă a făcut-o din greșeală, trebuie de urgență să o îndrepte și să pună placa la locul ei, cu scuzele de rigoare ”, a scris o persoană.

De asemenea, artistul Daniel Julean a comentat la fotografia respectivă, spunând că a fost un accident. “Cineva a intrat din greșeală cu mașina în piatra funerară”.

Valeriu Octavian Sterian, cunoscut ca Vali Sterian, a fost unul dintre liderii generației care a pus bazele folkului românesc, cea din anii ’70. Cântăreţul a muri în anul 2000.

Imagini pentru valeriu sterian mormant

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.