Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moș Crăciun a venit la copiii care s-au născut cu ajutorul centrelor de sprijin în criza de sarcină

mos craciun

Campania „Fii tu Moș Crăciun”, organizată de Studenți pentru viață, a oferit daruri copiilor care s-au născut cu ajutorul centrelor de sprijin în criza de sarcină ale Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei: Centrul Sf. Alexandra Împărăteasa și Centrul Sf. Împărăteasă Elena din București, potrivit basilica.ro.

„Anastasia – o lună, David – 1 an și o lună, Tatiana – 2 ani. În timp ce scriam aceste nume pe cutiile cu daruri, m-am gândit că trăim o mare minune”, a scris Alexandra Nadane, Directorul Executiv al asociației care a înființat cele două centre.

„Moș Crăciun a ajuns anul acesta să ofere daruri unor copii care s-au născut datorită sprijinului dumneavoastră! De fiecare dată când ați trimis un mesaj de încurajare, de fiecare dată când ați venit la unul dintre centre sau ați trimis o donație, ați redat speranța unor femei în criză de sarcină și le-ați ajutat să primească cu bucurie nașterea copilului”, a adăugat ea.

„O parte dintre acești copii se bucură anul acesta de primul lor Crăciun. Hristos Se naște în inimile dumneavoastră pentru că ați ajutat alte inimi să bată și să se bucure de viață!”, a afirmat Alexandra Nadane într-un mesaj postat pe blogul Centrului Sf. Împărăteasă Elena, înființat în timpul pandemiei.

„Se încheie un an dificil. Unii dintre noi au conștientizat cât de vulnerabili sunt în fața riscului de a pierde stabilitatea, sănătatea sau chiar viața. Însă conștientizarea fragilității ne-a învățat o lecție importantă: sprijinindu-ne unii pe alții vom depăși mai ușor dificultățile”, a precizat Alexandra Nadane.

„Fiind alături de cei aflați în nevoie, devenim mâini întinse ale iubirii lui Dumnezeu către ceilalți și dobândim multă bucurie.”

„Dincolo de statistici sunt mamele care au primit puterea de a duce sarcina la bun sfârșit”, a exokicat ea. „Copiii lor vor crește, vor ajunge mari. Își vor aduce contribuția la dezvoltarea societății și vor fi recunoscători celor care i-au sprijinit să se nască – dumneavoastră!”

„Eforturile noastre sunt mici față de nevoile reale existente în România, dar nădăjduim să contribuim prin muncă continuă la dezvoltarea programelor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină. Vă rugăm să sprijiniți în continuare aceste demersuri. Vă mulțumim pentru tot ce faceți în sprijinul vieții!”, a încheiat ea.

Scurt raport de activitate a centrelor asociației în anul 2020:

  • un centru nou deschis – Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”;
  • dezvoltarea Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”;
  • 2.000 de ore gratuite de consiliere psihologică și terapie;
  • 1.800 de ore gratuite de asistență socială;
  • 3 grupuri de suport pentru femei însărcinate;
  • cursuri de alăptare, cursuri pentru creșterea și îngrijirea copilului;
  • webinarii pentru părinți;
  • sprijin material de urgență în valoare de 40.000 RON;
  • organizarea unei conferințe naționale;
  • webinarii lunare gratuite pentru cei care lucrează în centrele de sprijin din țară.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.