Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moş Crăciun trece şi pe la Opera Iaşi - scrisorile pentru Moşul pot fi puse într-o cutie specială

zilesinopti.ro
opera nationala iasi

Opera Naţională Română din Iaşi a informat că va avea grijă şi în acest an ca Moş Crăciun să le ofere cadouri deosebite copiilor, motiv pentru care până pe 23 decembrie în faţa sediului Operei va sta o cutie specială, în care vor putea fi puse scrisori pentru Moşul, informează Agerpres.

Drept cadou, Moş Crăciun a pregătit o invitaţie ce va fi acordată copilului care îi va scrie cea mai frumoasă scrisoare. Invitaţia este pentru două persoane la spectacolul de balet "Spărgătorul de nuci", de Piotr Ilici Ceaikovski, care va avea loc pe 18 ianuarie 2023, cu începere de la ora 18:30.

"Am colaborat cu Moş Crăciun şi anul trecut, când am avut această iniţiativă, care s-a bucurat de un succes consistent. Bucuros, Moşul ne-a spus că trece şi anul acesta pe la Opera Iaşi, pentru a asculta gândurile copiilor cuminţi, frumoşi şi isteţi, aşa cum sunt toţi copiii, şi a-i premia. Avem şi alte proiecte cu Moş Crăciun, noile surprize urmând a le anunţa în curând", a declarat managerul interimar al Operei Naţionale Române din Iaşi, Andrei Fermeşanu.

Moş Crăciun va citi scrisorile depuse în cutia din faţa Operei pe 24 decembrie şi va anunţa câştigătorul în aceeaşi zi, pe pagina de Facebook a teatrului liric ieşean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.