Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova admite cooptarea SUA la soluționarea conflictului din Ucraina

stiri.md
rusia ucraina

Moscova nu exclude cooptarea Statelor Unite inclusiv la soluționarea situației din Ucraina, dar acest lucru depinde de cine va fi desemnat drept principal coordonator al eforturilor pe această direcție; deocamdată, nu se poate vorbi despre vreo implicare a Washingtonului, a declarat viceministrul de Externe al Rusiei, Serghei Riabkov, scrie Rossiiskaia gazeta.

”Nu constatăm nici o dorință de a se ține cont de abordările noastre și de evaluările noastre. Firește că, având în vedere o astfel de poziție, este greu de imaginat o contribuție americană constructivă la activitățile derulate, cum ar fi, spre exemplu, Formatul de la Minsk. Deși, în trecut, a existat experiența cooptării americanilor la aceste eforturi”, a precizat Riabkov.

Potrivit diplomatului de rang înalt, summitul de la Geneva nu a adăugat noi linii la acest tablou unidimensional în alb și negru. Totul depinde de americani, dacă vor reuși să ajungă la o abordare cuprinzătoare, la subiect, rațională, calmă și responsabilă față de tot ceea ce se întâmplă și în Donbass, și în jurul Ucrainei, în general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.