Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova este gata să discute cu Occidentul. Lavrov anunță condițiile: 'Sincer, fără înșelăciuni, cu o garanție și pe baza realităților create'

Euronews
Serghei Lavrov

Moscova este gata să discute cu Occidentul, dar sincer, fără înșelăciuni și cu garanția luării depline în calcul a intereselor legitime ale Federației Ruse, a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, într-un interviu acordat directorului general TASS, Andrei Kondraşov, pentru filmul documentar "Belgrad" transmis pe postul de televiziune "Rossia-1", scrie Rador Radio România.

Şeful diplomaţiei ruse a subliniat că concluzia făcută de președintele Rusiei, Vladimir Putin, într-un interviu recent, conform căreia Federația Rusă a încetat deja să mai aibă încredere în Occident este una îndelung-răbdătoare.

"Și nu mai puțin important. În ciuda tuturor, suntem încă pregătiți să discutăm, dar sincer, fără înșelăciuni, cu o garanție și pe baza realităților create și cu luarea deplină în calcul a intereselor noastre legitime pe care le-am formulat" - a adăugat ministrul rus de externe.

Anterior, Serghei Lavrov a subliniat că între Rusia și țările occidentale nu vor mai exista relații în formatul anterior, iar Moscova nu va permite să fie minţită la semnarea documentelor internaționale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.