Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova este pregătită să lucreze cu orice preşedinte ales al Republicii Moldova, spune ministrul rus adjunct de externe

Cristi Șelaru
Moscova Piața Roșie

Moscova este pregătită să lucreze cu orice preşedinte al Republicii Moldova ales de poporul republicii, a declarat luni ministrul rus adjunct de externe Andrei Rudenko, citat de agenţia de presă TASS, potrivit Agerpres.

'O analiză a rezultatelor alegerilor trebuie făcută după turul doi de scrutin, programat pentru 15 noiembrie. Este prematur de făcut în prezent pronosticuri', a afirmat reprezentantul diplomaţiei ruse, solicitat să comenteze rezultatelor alegerilor prezidenţiale de duminică în Republica Moldova.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

'Suntem gata să lucrăm cu poporul Moldovei. Dacă poporul Republicii Moldova va alege preşedinte pe unul sau pe altul (dintre cei doi candidaţi), noi vom lucra cu oricine', a menţionat ministrul adjunct rus de externe.

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale de la Chişinău după centralizarea voturilor de pe teritoriul Republicii Moldova, candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale, obţinând 36,16% din voturi, pe locul doi situându-se preşedintele în exerciţiu, socialistul Igor Dodon, care a câştigat 32,61% din sufragii. Cei doi se vor confrunta în cel de-al doilea tur de scrutin peste două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.