Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova nu a trimis banii cetățenilor ruși din Transnistria, care încă așteaptă pensiile pentru ianuarie. Vadim Krasnoselski: Nimic nu depinde de noi

www.adevarul.ro
Vadim Krasnoelskii Tiraspol

Cetățenii ruși din regiunea transnistreană încă nu și-au primit pensiile pentru luna ianuarie. Anunțul a fost făcut de așa zisul lider separatist, Vadim Krasnoselski, care a menționat că problema ar fi nu la Tiraspol, ci la Moscova. Acesta a afirmat că bani n-au ajuns încă în regiune, însă că ține situația sub control și discută pe acest subiect cu autoritățile ruse, conform deschide.md.

”Beneficiarii de pensii rusești din Transnistria devin tot mai îngrijorați și încep să pună întrebări cu privire la întârzierea pensiilor pentru luna ianuarie. În această situație, nimic nu depinde de serviciile specializate din Transnistria. Banii încă nu au ajuns la noi. Atât eu, cât și structurile responsabile, ținem problema sub control și suntem în contact cu departamentele abilitate din Rusia pentru a grăbi soluționarea problemei” a declarat Krasnoselski.

Anul trecut, așa zisele autorități separatiste din Transnistria anunțau că peste 220 de mii de locuitori ai regiunii dețin și cetățenia rusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.