Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova reacţionează după ultimele teste cu rachete ale Phenianului

Moscova este profund îngrijorată în legătură cu testele cu rachete balistice efectuate luni de Coreea de Nord în Marea Japoniei, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează Reuters, conform agerpres.

'Categoric, suntem profund îngrijoraţi - astfel de acţiuni conduc la o creştere a tensiunii în regiune şi, bineînţeles, în această situaţie Moscova solicită reţinere din partea tuturor părţilor', a afirmat Peskov în cadrul unei videoconferinţe cu jurnaliştii.

Nouă oameni au murit după prăbuşirea unui elicopter în Japonia - FOTO

Coreea de Nord a lansat luni mai multe rachete în Marea Japoniei, au declarat surse militare de la Seul pentru agenţia sud-coreeană de presă Yonhap.

Premierul japonez Shinzo Abe, citat de Reuters, a susţinut că ar fi vorba de patru rachete, dintre care trei au ajuns în zona economică exclusivă a Japoniei. Guvernul de la Tokyo a înaintat un protest către Phenian, a precizat el.

Un purtător de cuvânt al executivului nipon a vorbit de "o ameninţare gravă la adresa securităţii naţionale", dar a afirmat că potrivit informaţiilor preliminare nu au fost afectate nave sau avioane din zona respectivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.