Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moţiunea simplă pe Transporturi, iniţiată de PNL şi PMP, va fi dezbătută lunea viitoare şi votată miercuri

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUI

Moţiunea simplă pe Transporturi, iniţiată de PNL şi PMP, va fi dezbătută lunea viitoare de plenul Camerei Deputaţilor şi va primi votul final miercuri, scrie Agerpres.

Decizia a fost luată în şedinţa Biroului permanent al Camerei. 

Deputatul liberal Lucian Bode a anunţat, miercuri, în plen, depunerea moţiunii simple 'Mandatul ministrului Cuc cu numărul 3 este unul de nota 3', iniţiată de PNL şi PMP.

Citește și: PNL şi PMP au depus moţiunea simplă pe Transporturi: 'Mandatul ministrului Cuc cu numărul trei este unul de nota 3'

"Poate sunteţi surprinşi că, la o lună de la preluarea mandatului de ministru al Transporturilor de către dl Răzvan Cuc, Opoziţia a decis să sancţioneze cu o moţiune simplă activitatea ministrului Transporturilor. (...) Într-o lună de mandat, două domenii strategice pentru economia României, mă refer la sectorul feroviar şi sectorul aerian, se află într-o criză fără precedent din cauza unor decizii iresponsabile în ceea ce priveşte managementul acestor sectoare. În cele câteva săptămâni de mandat, dl ministru Cuc a girat o serie de modificări legislative care aruncă în derivă transportul public de persoane, intrajudeţean, interjudeţean şi transportul în regim de taxi. Pentru aceste motive, deputaţii PNL şi PMP depun moţiunea simplă", a precizat Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.