Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motiv bizar pentru amânarea unui proces, în Senegal. O avocată dorea să urmărească Franța, ’singura echipă africană încă prezentă la CM’

senegal

O avocată din baroul Dakar nu a dorit să rateze semifinala naţionalei Franţei, contra Belgiei, de la Cupa Mondială, şi a cerut marţi suspendarea dezbaterilor unui proces, dar a fost refuzată de judecător. Ea voia să urmărească naţionala Franţei "singura echipă africană încă prezentă la CM", conform news.ro

"Am fost interesată fiindcă mai este şi Benjamin Mendy (originar din Senegal) în echipa Franţei", a afirmat avocata Borso Pouye, confirmând o informaţie din presa locală, relatează AFP.

"Mai mulţi acuzaţi mi-au spus că sunt interesaţi de o întrerupere a dezbaterilor ca să se uite la meci. Am transmis cererea judecătorului", a adăugat Pouye, avocată de renume din cadrul baroului Dakar.

Preşedintele Curţii de Apel din Dakar, Demba Kandji, a respins cererea avocatei. În cadrul procesului sunt judecaţi, începând de luni, pentru deturnare de fonduri publice, opt inculpaţi, printre care şi primarul Dakarului, Khalifa Sall.

Procesul, foarte urmărit în Senegal, a continuat după ora locală 18.00, oră la care a început semifinala Franţa - Belgia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.