Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motiv incredibil de conflict între Brad Pitt și Angelia Jolie

okmagazine.ro
Angelina Jolie

Angelina Jolie spune că Brad Pitt, de care s-a separat în septembrie 2016, nu a plătit copiilor o pensie alimentară corespunzătoare și dorește ca divorțul de actorul american să se finalizeze anul acesta, potrivit Reuters.

În documentele depuse de avocatul lui Jolie, marți, la Curtea Superioară din Los Angeles, se arată că actrița americană vrea ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul acestui an.

În aceleași documente, se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate "regulat".

Mindy Nyby, purtător de cuvânt al actriței, a declarat, marți, că cea mai recentă acțiune din instanță are ca scop "să determine o încheiere a mariajului într-un mod în care să clarifice următoarele etape din viața lor și să îi permită ei (Angelinei Jolie, n.r.) și lui Brad să se reangajeze ca părinți devotați copiilor lor", scrie Mediafax.

Purtătorii de cuvânt ai lui Brad Pitt au refuzat să comenteze subiectul.

O sursă apropiată actorului a declarat, în schimb, că acesta este "o persoană care își ține promisiunile".

Pitt a declarat într-un interviu acordat anul trecut că nu mai consumă alcool, face terapie și că el și Angelina Jolie au decis să renunțe la "ură" și să încerce să ajungă la un consens.

Cei doi au cerut divorțul motivând "diferențe ireconciliabile", însă bătălia pentru custodia celor șase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind și cercetat pentru acuzații de abuz, însă a fost declarat nevinovat în cele din urmă.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.