Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivele pentru care e bine să consumi ulei de peşte

organicfacts.net
ulei ulei de peste capsule

Despre uleiul de pește se știe faptul că este foarte sănătos. Tu știi care sunt motivele pentru care ar trebui să-l folosești? În primul rând, uleiul de pește este bogat în acizi grași Omega-3. Te va ajuta să-ți îmbunătățești starea de sănătate a inimii, prin simplul fapt că va scădea nivelul trigliceridelor. Astfel, vei ține la distanță atacurile cerebrale, de cord și preinfarctul, potrivit Click Sănătate.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Procesul unui lider maghiar, RELUAT de la zero. Care a fost motivul

Consumul regulat de pește este extrem de sănătos atâta timp cât peștele nu este prăjit. Uleiul de pește este o alternativă bună pentru persoanele cărora nu le place carnea de pește.

Activitatea cerebrală va fi îmbunătățită, deoarece acizii conținuți de uleiul de pește protejează membranele celulare. Vei avea o memorie mai bună, iar procesul de îmbătrânire prematură va fi încetinit.

Despre pește se spune că ar avea cea mai sănătoasă carne, conținând numai grăsimi bune care accelerează procesul de ardere a grăsimilor depozitate în organism.

În felul acesta vei reuși să scazi în greutate mult mai rapid dacă adopți peștele și uleiul de pește în alimentația ta și dacă faci și mișcare.

Luat în mod constant, acest tip de ulei contribuie și la scăderea inflamațiilor din organism și ajută la eliberarea serotoninei, de aici rezultând o stare de bine care te va ajuta să dormi mai bine.

Plin de calități care îl recomadă a fi consumat cât mai des posibil, acest tip de ulei te apără de stresul oxidativ și de poluarea din jur.

În plus, previne apariția bolilor oftalmologice precum și sindromul ochilor uscați, ajutând la o mai bună producție a lacrimilor, pentru ca astfel ochii să se curețe în permanență.

Efectele sale antiinflamatoare reduc iritațiile apărute la nivelul pielii precum și roșeața. De aceea este un bun tratament pentru a te bucura de o imunitate excelentă pe tot parcursul anului.

Este recomandat a se consuma inclusiv în sarcină, acizii grași fiind esențiali pentru dezvoltarea celulară și a sistemului nervos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.