Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul din spatele războiului între Tudorel Toader și Marian Oprișan: SMS-ul vine doar ca replică

www.adevarul.ro
tudorel oprisan

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a publicat un SMS pe care îl primise de la Marian Oprișan, în anul 2019, și în care acesta îl acuza că nu a dat amnistia și grațierea. Publicarea mesajului, la doi ani distanță, se pare că face parte dintr-un război mai recente între Tudorel Toader și Marian Oprișan.

Citește și: Tudorel Toader dezvăluie un SMS de la Marian Oprișan: execuție pentru amnistie și grațiere

În prezent, Tudorel Toader face demersuri pe lângă CJ Vrancea să obțină sediul unui imobil de patrimoniu din Focşani, recent reabilitat, pentru a deschide în Vrancea, judeţul său natal, mai multe linii de studii ale Universităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi, unde Tudorel este rector, informează Adevărul.

Marian Oprişan se opune public acestei iniţiative, considerând că acea clădire istorică, la care s-a lucrat 30 de ani pentru reabilitarea ei, ar trebui să devină Palatul Culturii din Vrancea.

De altfel, chiar de Ziua Unirii Principatelor Române, adică duminică, 24 ianuarie, la inaugurarea clădirii, Oprişan a întrerupt discursurile celorlalţi oficiali pentru a anunţa că nu este de acord cu trecerea clădirii în administrarea Universităţii la care rector este Tudorel Toader, discuţii avansate fiind şi cu Universitatea din Bucureşti, care la rândul ei vrea să înfiinţeze două secţii la Focşani.

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a publicat un mesaj primit de la Marian Oprișan, în 2019. Atunci, Oprișan îl amenința că va solicita remanierea sa din funcția de ministru pentru că nu a dat amnistia și grațierea.

Citește și: Medicul Virgil Musta: Vaccinul anti-Covid are o singură contraindicație categorică

”aprilie 2019!

mesaj telefonic primit de la Marian Oprișan:

"Domnule ministru, vă rog să nu vă supărați, vreau să știți de la mine. Astăzi avem CEX și voi cere revocarea dvs din funcție. Nu ați promovat OUG pentru grațiere și amnistie, nu ați promovat OUG pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală. Așa nu mai putem continua".

A procedat întocmai !”, scrie Tudorel Toader.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.