Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul halucinant pentru care un polițist a furat GPS-ul de pe mașinile de la muncă

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Motivul halucinant pentru care un polițist a furat GPS-ul de pe mașinile de la muncă

Un poliţist din Focşani este acuzat de şefii lui că a furat tocmai bunurile Poliţiei, mai exact GPS-urile de pe mașinile de la muncă. Bărbatul este acum cercetat.

Polițistul din Focșani a furat trei sisteme de monitorizare GPS montate pe maşinile de poliţie. Conducerea poliţiei din Focşani a sesizat procurorii, iar dosarul a fost înaintat la DIICOT Vrancea.

Procurorii de acolo îl vor cerceta pe polițist pentru furt, distrugere și alterarea datelor informatice. Șefii lui au descoperit luni că de pe trei mașini de Poliție au dispărut dispozitivele de monitorizare GPS și au făcut cercetări.

Le-ar fi luat de acolo pentru a nu mai fi găsit în trafic de către reprezentanții instituției

Astfel, au ajuns la concluzia că agentul de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani ar fi fost cel care le-ar fi luat de acolo, pentru a nu mai fi găsit în trafic de către reprezentanții instituției.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, polițistul nu este la prima abatere de acest gen. El a mai fost cercetat în trecut pentru că a făcut un accident de circulație în timp ce era băut la volan, iar la finalul anului trecut l-ar fi lăsat pe un bătrân, undeva pe un câmp și l-ar fi stropit cu apă, acesta din urmă depunând plângere împotriva sa.

În paralel cu ancheta penală, șefii de la Inspectoratul Poliției Județene Vrancea au declanșat și o anchetă disciplinară. Polițistul nu mai activează în prezent la Ordine Publică, acesta efectuând doar muncă de birou.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.