Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul incredibil pentru care s-a ajuns la crimă la hotelul din Padina (surse). Victima a fost alergată prin tot restaurantul cu maceta

antena 3
alex velea cu suspectii de crima

Crima înfiorătoare care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la hotelul Belmont din Padina, județul Dâmbovița, ar fi avut loc din cauza unui conflict spontan, după ce soția victimei s-ar fi urcat pe un scaun și ar fi început să danseze pe ritmuri de manele.

Surse judiciare ne-au precizat că după ce femeia a început să danseze, cei trei suspecți au schimbat replici care l-au deranjat pe soțul femeii și le-a cerut socoteală.

Unul dintre bărbați a scos maceta și l-a fugărit pe soțul femeii prin tot restaurantul, până în spatele tejghelei, unde l-a înjunghiat. Victima a reușit să fugă apoi până în parcare, unde a fost tăiată a doua oară și nu a supraviețuit.

Cei trei suspecți, în vârstă de 24, 32, respectiv 19 ani, au fugit cu mașina imediat după crimă, fiind prinși la cabana ”Cuibul cu dor”.

Suspecții, fiii unei vrăjitoare cunoscute

Cei trei suspecți sunt membri ai clanului Fabian și fiii vrăjitoarei Sidonia. Aceasta a dat declarații în care susține că fiii ei au fost, de fapt, cei atacați în timpul petrecerii de noaptea trecută.

”Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați”, a spus Sidonia.

Mama suspecților de crimă de la petrecerea cu vedete din Padina, 'vrăjitoarea' Sidonia, rupe tăcerea

Cei trei suspecți se află acum la audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.