Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Escrocherie dusă la un alt nivel: motivul incredibil pentru care un bărbat și-a implatat magneți în degete

odditycentral.com
magneti degete

Un medic thailandez a împărtășit recent fotografii ale mâinii unui pacient și ale plăcilor magnetice pe care acesta și le-a inserat în degete pentru a-l ajuta să trișeze la un popular joc de zaruri fără a ridica suspiciuni.

Dr. Wat Lun de la Wiwat X-ray Clinic-Lab din Chon Buri, Thailanda, împărtășește în mod regulat fotografii ale cazurilor sale medicale pe rețelele de socializare, însă unul dintre cei mai recenți pacienți ai săi a fost cel care a atras un nivel neobișnuit de atenție pe Facebook. Medicul thailandez a postat câteva fotografii, una arătând două plăci negre și o alta cu degetele cusute ale pacientului în urma unei intervenții chirurgicale minore.

Fotografiile nu sunt atât de impresionante, dar povestea din spatele lor a fost cea care a făcut ca postarea să devină virală. Aparent, unul dintre pacienții săi avea plăci magnetice încorporate în vârful degetelor de 40 de ani pentru a-l ajuta să trișeze la Hi Lo, cunoscut și sub numele de Sic Bo, un joc popular de zaruri.

content-image

"Probabil că nu o să vă vină să credeți, dar un pacient și-a inserat magneți în vârful degetelor de la mâna stângă, mijlociu și inelar, timp de 40 de ani. I-a pus acolo pentru a juca Hi-Lo", a scris Wat Lun în postarea sa de pe Facebook.

Medicul thailandez a explicat că bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a venit doar pentru a i se îndepărta magneții deoarece trebuia să se îmbarce într-un avion și se temea că agenții vor fi detectați de dispozitivele de securitate ale aeroportului. Probabil că și zilele sale de jocuri de noroc Sic Bo au rămas în urmă, așa că a decis să viziteze o clinică.

"A venit și a cerut să i se scoată pentru că vrea să ia un zbor și îi este teamă că magneții vor declanșa alarma la securitatea aeroportului", a scris medicul. "Când i-am tăiat degetele, am găsit doi magneți foarte bine înfipți".

Popular în țările din Asia de Est, Sic Bo este un joc de zaruri în care jucătorii pariază dacă combinația a trei zaruri va avea un scor mare sau mic. Dacă suma punctelor este de până la 11, este considerat un scor mic, iar tot ce este între 11 și 18 este mare. Deși metoda exactă de înșelăciune nu a fost dezvăluită, unele agenții de presă thailandeze au afirmat că bărbatul a folosit plăcuțele magnetice în combinație cu un mic magnet în unul sau mai multe zaruri pentru a manipula scorul.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.