Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul năucitor al atacului de la liceul din Sectorul 6. Elevul de 16 ani a ajuns direct în sala de operație după ce a fost tăiat cu un cuțit

captura video
minorul atacator liceu sector 6 bucuresti

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul elevului de 16 ani atacat cu un cuțit în curtea unui liceu de la periferia Capitalei. Motivul atacului ar fi fost gelozia. Agresorul a fost audiat și reținut pentru 24 de ore.

Victima de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital și a fost dusă direct în sala de operații. Tânărul se afla în curtea liceului în momentul în care cei patru adolescenți au dat buzna și l-au atacat.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere în jurul prânzului. Cei patru minori au sărit gardul liceului, au ajuns în curtea școlii și au început să îl lovească pe elevul de 16 ani.

Gelozia i-a întunecat mintea minorului

Motivul atacului ar fi o fată, spun ceilalți elevi. Agresorul, gelos pe victimă, a scos la un moment dat un cuțit de vânătoare și nu s-a mai gândit la consecințe.

Deşi sunt mai mulţi paznici în şcoală, niciunul nu era în zonă pentru a preveni atacul. Acum, și paznicii liceului ar putea fi cercetați. Audiat la rândul său de polițiști, adolescentul rănit susţine că nu i-ar cunoaște pe agresori.

Imediat după conflict, agresorii au fugit

Elevii martori la scenele sângeroase au alertat profesorii care au sunat la 112. Băiatul rănit a fost dus la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost operat.

Trei dintre minorii cu vârstă de 15 ani au fost prinși în apropierea liceului de polițiști, iar suspectul principal, tot un minor, cu vârsta de aproape 15 ani, a fost prins la o stație de metrou. Încă avea cuțitul la el. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă ancheta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.