Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul neștiut pentru care Ponta își lansează la Craiova candidatura la prezidențiale

ponta zambeste ironic

Dacă data de 29 iulie a fost special aleasă de social-democrați, ea având legătură cu cei 2 ani de la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, și locul are o semnificație aparte.

'Este pentru prima dată când un candidat al PSD îşi anunţă candidatura în alt oraş decât Bucureşti şi pentru noi este o onoare deosebită. Preşedintele Victor Ponta a promis în campania pentru alegerile europarlamentare că dacă municipiul Craiova va fi pe primul loc între municipii, îşi va lansa candidatura la preşedinţie de la Craiova şi se ţine de cuvânt', afirmă Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

'Este un semn de respect pentru craioveni, care au votat într-un număr atât de mare PSD la alegerile europarlamentare. Suntem siguri că îi vom purta noroc şi când va ajunge preşedinte al României, Victor Ponta ne va purta în suflet ca pe un talisman', a declarat preşedintele PSD Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu. 

Social-democraţii se vor reuni, marţi, la Craiova, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, prilej cu care premierul Victor Ponta va solicita sprijinul colegilor săi pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Consiliul Naţional al PSD va avea loc marţi, începând cu ora 18,00, la Sala Polivalentă din Craiova. La eveniment sunt aşteptaţi să participe în jur de 5.000 de social-democraţi.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.