Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul pentru care Raluca Turcan a cerut demisia lui Cîțu. Lideri PNL: A sunat pe toată lumea ca să fie ministru undeva, oriunde

Facebook
Raluca Turcan

Raluca Turcan, ministrul interimar al Muncii și președinte al PNL Sibiu, a decis în această dimineață să nu participe la ședința PNL în care s-a dat undă verde coaliției cu PSD și UDMR. În semn de protest. A cerut însă și demisia președintelui Florin Cîțu pentru felul în care s-a negociat noua guvernare și mai ales măririle de pensii, alocații și salarii care spune ea sunt nesustenabile.

Mișcarea ei a mirat pe mulți pentru nimic nu anunța o astfel de ieșire, ea fiind una din partizanii lui Florin Cîțu la congres.

Ce a dus la acest atac? Surse la vârful PNL susțin că atacul lui Turcan la Cîțu are ca motiv faptul că ea nu a mai prins nici un minister. Nici măcar Digitalizarea care va fi preluată de colegul ei Florin Roman.

”Ne-a sunat pe toți de două zile. I-a luat pe toți la rând că ea trebuie să fie ministru. Oriunde, doar să fie ministru”, a spus unul din importanții prim-vicepreședinți ai partidului.

”Ea nu a înțeles că președintele a spus clar – Raluca și Alina nu au ce căuta în guvern”, a spus un alt lider al PNL.

Și în chestiunea cu pensiile, e cel puțin ciudat că nu a zis nimic până acum și tocmai acum și-a amintit că nu mai are bani de pensii.

În plus, când era ministru, tot cerea bani de pensii, pentru majorări, deși evident, nu erau, au constatat cu amărăciune alți lideri PNL.

Este foarte posibil ca ieșirea ei să o coste scump și să fie îndepărtată din fruntea filialei PNL Sibiu, susțin surse la vârful partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.