Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul surprinzător pentru care Prima Doamnă a ales să se întoarcă la Sibiu

Prezentă în acest sfârşit de săptămână acasă, la Sibiu, familia prezidenţială nu a ratat ocazia de a se întâlni cu prietenii alături de care petrece, când are prilejul, timpul liber. Cu această ocazie, Carmen Iohannis s-a destăinuit colegelor de cancelarie şi prietenelor de familie, dezvăluind motivul pentru care a preferat să facă naveta de la Bucureşti.

Ea le-a povestit prietenilor că nu se poate acomoda cu viaţa din Capitală şi că simte lipsa cafelelor cu amicele de la Sibiu. După cum s-a plâns apropiaţilor, Carmen Iohannis nu a găsit până acum nici o prietenă în Bucureşti, ea fiind o fire sociabilă şi comunicativă.

Vezi și: DECIZIE SURPRINZĂTOARE luată de Carmen IOHANNIS. Prima Doamnă se întoarce ACASĂ

La Sibiu este mereu înconjurată de colegele de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr atât în pauzele dintre ore, cât şi în timpul liber. Cafeaua de la laboratorul de engleză este un ritual pe care de ani buni nici directorul liceului nu a îndrăznit să-l tulbure.

La fel şi şuetele de acasă de la familia Iohannis sau de la prietenele primei doamne se pare că-i lipsesc şi asta a contribuit decisiv la luarea deciziei de a continua serviciul la Sibiu.

Nu vrea un liceu din Bucuresti

Soţia preşedintelui le-a spus prietenelor sale că ar putea să predea la cele mai bune licee din Capitală, dar ar suferi de singurătate. Şedinţa Consiliului de Administraţie de la “Gheorghe Lazăr” a aprobat luni cererea lui Carmen Iohannis de a continua activitatea cu o jumătate de normă.

S-a votat în unanimitate, profesoara Iohannis are foarte mulţi prieteni în şcoală şi toată lumea s-a bucurat vizibil că o să o aibă şi în următorul an colegă. Şi pentru conducerea liceului este un câştig, pentru că este un profesor de excepţie, care are cu elevii o relaţie cum nu s-a mai văzut”, a declarat directorul Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr, Gabriel Negrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.