Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motociclist acroşat de o maşină, la ieşirea din Vaslui: traficul este oprit pe un sens

Agerpres.ro
motociclist

Un motociclist a fost rănit, sâmbătă, după ce a fost acroşat de un autoturism, la ieşirea din municipiul Vaslui spre Iaşi, traficul în zonă fiind blocat pe un sens de mers.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

"Ambulanţa SMURD tip B2 a intervenit în municipiul Vaslui, în zona Moara Grecilor, pentru un accident rutier. Un motociclist a fost acroşat de un autoturism.Victima, un bărbat în vârstă de 25 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi contuzii ale antebraţelor şi în zona abdominală. Circulaţia este oprită pe un sensul de mers spre Iaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului, în acest caz fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.