Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motociclist teribilist, oprit cu focuri de armă de poliţişti. Ce amendă a primit

antena3.ro
motociclist

Motociclist teribilist, oprit cu focuri de armă de poliţişti. Ce amendă a primit

Polițiștii gorjeni au tras un foc de avertisment după ce un motociclist a refuzat să oprească la semnalul acestora. Tânărul de 19 ani, din Rovinari, a fost prins și a primit o amendă de 6090 de lei. De asemenea, el a rămas fără permis în următoarele 870 de zile.

„La data de 12 octombrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce executa activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unei motociclete, însă conducătorul acesteia și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia până în localitatea Bengești-Ciocadia, unde unul dintre agenți a executat un foc de avertisment în plan vertical, însă conducătorul motocicletei nu a oprit. Au fost instituite mai multe filtre de poliție pentru depistarea acestuia, fiind identificat de polițiști în comuna Scoarța”, potrivit IPJ Gorj.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din orașul Rovinari a condus motocicleta.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6090 de lei pentru depășire neregulamentară, nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, trecerea pe culoarea roșie a semaforului și conducere agresivă, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 870 de zile, precum și reținerea plăcuței cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare”, se arată în finalul comunicatului de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.