Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motociclist urmărit în trafic de polițiști pe străzile din Suceava

masina politie

Motociclist urmărit în trafic de polițiști pe străzile din Suceava

Polițiștii din Suceava au urmărit vineri dimineața în trafic un motociclist de 29 de ani, care nu a oprit la semnalele agenților. Acesta circula cu viteză și, ulterior, s-a stabilit că nu deține permis corespunzător categoriei, informează Mediafax.

Vineri dimineața, polițiștii rutieri din Suceava au înregistrat cu aparatul radar o motocicletă care circula cu viteza de 114 km/h în zonă cu limitare de 40 km/h.

Polițiștii i-au făcut conducătorului semnalul regulamentar de oprire. Acesta a oprit inițial, însă când a fost somat să oprească motorul și să scoată cheile din contact, a demarat în trombă, sporind ulterior viteza de deplasare.

Polițiștii au plecat în urmărirea motocicletei, folosind semnalele acustice și luminoase și efectuând somații verbale prin sistemul acustic al autospecialei. Urmărirea s-a desfășurat pe mai multe străzi de pe raza municipiului Suceava, motocicleta fiind inregistrată de aparatul radar circulând inclusiv cu viteza de 138 km/h în zonă cu limitare 40 km/h. De asemenea, motocicleta a circulat pe sensul opus de deplasare și nu a acordat prioritate altor vehicule.

Polițiștii au reușit blocarea și oprirea motocicletei.

S-a stabilit faptul că persoana care a condus motocicleta este un bărbat de 29 de ani din comuna Udești, județul Suceava. Acesta nu are permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului pe care îl conducea, au mai spus polițiștii.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afişat fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru abaterile rutiere săvârșite, acesta a fost amendat cu 17.805 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.