Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motociclist urmărit la Craiova după ce a nu a oprit la semnalul agenților-El a intrat într-un autoturism, apoi motocicleta a fost proiectată în maşina poliției

infooradea.ro
motocicleta accident

Un motociclist a fost urmărit la Craiova, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor, el conducând agresiv şi încălcând mai multe reguli de circulaţie în timpul urmăririi, iar la un moment dat a lovit un autoturism, motocicleta fiind proiectată apoi în maşina de poliţie. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, potrivit news.ro

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că, în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii au vrut să oprească un motociclist care circula pe Calea Bucureşti din Craiova, la intersecţia cu bulevardul Carol I.

“Întrucât conducătorul motocicletei nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din municipiul Craiova, iar pe perioada urmăririi, acesta a încălcat mai multe reguli de circulaţie printre care trecerea pe culoarea roşie a semaforului electric sau adoptarea unui comportament agresiv în trafic.

În timp ce se afla pe strada Calea Bucureşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr, de 19 ani, din municipiul Craiova, motocicleta fiind ulterior proiectată în autospeciala de poliţie aflată în urmărirea sa”, a anunţat IPJ Dolj.

În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, înregistrându-se doar pagube materiale.

Conducătorul motocicletei, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova, a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul a fost amendat cu 3.915 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.