Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mourinho este încrezător că va fi manager la Manchester United

jose mourinho

Jose Mourinho este "încrezator" ca va fi instalat în viitorul apropiat ca manager la clubul englez Manchester United, în locul olandezului Louis van Gaal, scrie cotidianul The Times, potrivit Mediafax.

Jose Mourinho este "încrezator" ca va fi instalat în viitorul apropiat ca manager la clubul englez Manchester United, în locul olandezului Louis van Gaal, scrie cotidianul The Times. Potrivit sursei mai sus amintite, conducerea clubului din Manchester a demarat deja negocieri secrete cu antrenorul portughez, ramas fara contract dupa ce a fost demis pe 17 decembrie 2015 de la Chelsea, pentru aducerea sa pe Old Trafford în vara acestui an.

Schimbarea ar putea sa fie facuta mai devreme daca rezultatele clubului englez nu se îmbunatatesc. United a pierdut cu scorul de 1-0 ultimul meci din Premier League, pe propriul teren, în fata lui Southampton, echipa la care românul Florin Gardos nu a mai evoluat din iulie 2015.

Informatia vine la o zi dupa ce media britanica a anuntat ca Mourinho (52 de ani) a trimis conducerii lui Manchester United o scrisoare întinsa pe sase pagini în care explica viziunea sa asupra viitorului clubului si îsi exprima dorinta de a antrena echipa care a câstigat de 20 de ori titlul în Anglia. Impresarul portughezului, Jorge Mendes, a negat, însa: "Nu-i poate trece nimanui prin cap ca Jose (n.red. - Mourinho) scrie scrisori unor cluburi, rugându-le sa-i ofere un job. Este ridicol".

Pozitia lui Louis van Gaal s-a deteriorat din cauza rezultatelor slabe din acest sezon. "Sunt foarte dezamagit ca nu ma ridic la nivelul asteptarilor fanilor", a declarat antrenorul olandez în vârsta de 64 de ani. Manchester United ocupa locul 5 în clasamentul din Premier League, dupa 23 de etape, si este despartita de 10 puncte de liderul Leicester.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.