Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mourinho ştie de ce nu mai marchează Lukaku: 'Pentru că poartă ghete negre'

www.skysports.com
Jose Mourinho

Managerul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a declarat în glumă că "seceta" de goluri cu care se confruntă atacantul Romelu Lukaku este cauzată de ghetele de culoare neagră pe care le poartă.

"Cred că îi trebuie un contract mare pentru încălţăminte deoarece în acest moemnt nu ar o înţelegere cu nicio marcă şi de aceea joacă în ghete negre. El a terminat contractul anterior şi acum aşteaptă oferta corectă. Cred că îi trebuie o marcă să-i ofere ghetele potrivite ca să marcheze goluri din nou. Dar lăsând gluma la o parte, el munceşte extraordinar şi nu aş putea fi mai mulţumit de el", a declarat Mourinho, potrivit mirror.co.uk, citat de News.ro.

Internaţionalul belgian a marcat doar un gol în ultimele 11 meciuri jucate. Marţi, Manchester United a învins, în deplasare, cu scorul de 4-2, pe Watford, în etapa a XIV-a a Premier League, partidă în care Lukaku a evoluat cu ghete de culoare neagră.

Totuşi, Daily Mirror precizeză că ghetele purtate de sportivul de 24 de ani sunt o versiune nemarcată a unei game Nike Mercurial Vapor ce va fi lansată în primăvară, înainte de Cupa Mondială din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.