Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MRP a transmis la Parlament Programul legislativ al Guvernului pentru perioada 2017 - 2020

dialogcivic.gov.ro
guvern sigla

Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul (MRP) a transmis Camerei Deputaţilor şi Senatului "Programul legislativ al Guvernului pentru perioada 2017 - 2020" şi "Lista priorităţilor legislative pentru prima sesiune ordinară parlamentară a anului 2017".

Potrivit unui comunicat al MRP, cele două documente pot fi consultate, începând de joi, pe site-ul ministerului (www.mrp.gov.ro).

"Programul legislativ al Guvernului pentru perioada 2017 - 2020" şi "Lista priorităţilor legislative pentru prima sesiune ordinară parlamentară a anului 2017" au fost aprobate în şedinţa Guvernului din 16 martie, se mai arată în comunicat.

Pe Lista priorităţilor legislative ale Guvernului pentru prima sesiune ordinară a anului 2017 apar mai multe proiecte de legi care urmează să fie aprobate de Executiv şi transmise spre dezbatere Parlamentului, printre care: proiectul de lege privind prevenţia; proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii; proiectul de lege privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice; proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii; proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de procedură penală, precum şi pentru completarea art. 79 din Legea 253/2013 privind executarea pedepselor, a măsurilor educative şi a altor măsuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, se arată pe site-ul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.