Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MRU scos din minti de pierderea unui primar

MRU

Mihai Razvan Ungureanu a fost scos din minti de dezertarea inca unui primar de oras. Este vorba de primarul municipiului Roman, Laurentiu Leoreanu. Acesta a ales sa se inscrie in PMP, potrivit unui anunt facut de partid. Astfel Elena Udrea pare sa il fi cucerit pe primarul orasului in care ea a fost aleasa deputat.

MRU nu a primit prea bine vestea si a recurs la atacuri la adresa Elenei Udrea si la amenintari fata de primarul traseist: "cum iti asterni asa dormi!"

„Aș vrea să transmit un mesaj direct primarului de Roman! Nu îmi imaginez că există atâta temeritate, ca să nu zic lipsă de înțelepciune politică, ca să nu îți dai seama că sprijini, de fapt, din poziția de primar și reprezentant al unei comunități, un pseudo candidat la Președinția României.

Unii sunt construiți în laborator, alții, pur și simplu nu au ce face acasă! Nu îmi imaginez că o națiune care își dorește un altfel de destin, poate să cadă în capcana unor asemenea falsuri politice, despre asta vorbim! Eu sunt convins că Elena Udrea are ceva de făcut acasă! Sunt convins că și în eprubeta în care a crescut dumneaei ca personalitate politică, se mai petrec și alte lucruri", a spus Mihai Razvan Ungureanu, intr-o conferinta de presa chiar la Roman.

MRU a facut si o remarca la adresa cetatenilor, care are conotatii nefericite: "E plină lumea de candidați la Președinție, tot la fel de bine cum România poate fi o țară de arbitri de fotbal, de cântăreți, de critici literari"

Apoi MRU a revenit la primarul care l-a pus pe jar: "Domnul primar de la Roman face alegeri greșite dar, până la urmă, e o chestiune personală și cum îți așterni, așa adormi!", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu, potrivit presei locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.