Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MTV MOVIE AWARDS 2016 'Star Wars: The Force Awakens', cel mai bun film

star wars

'Star Wars: The Force Awakens', al 7-lea film din populara saga intergalactică creată de George Lucas, a fost marele câştigător al galei 'MTV Movie Awards' desfăşurată la Los Angeles, la care nu au lipsit umorul, spectacolul şi surprizele, relatează EFE. 

Comparativ cu seriozitatea galei Oscarurilor sau a Globurilor de Aur, 'MTV Movie Awards' mizează mai ales pe tonul îndrăzneţ şi informal şi premiază categorii precum cel mai bun erou, cel mai bun personaj negativ, cel mai bun sărut sau cea mai bună scenă de luptă. 

Gala 'MTV Movie Awards' s-a desfăşurat sâmbătă dar a fost transmisă duminică la televiziune, astfel încât mass-media de specialitate precum Variety sau 'The Hollywood Reporter' au oferit în avans lista câştigătorilor. Astfel 'Star Wars' a fost laureat cu premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun personaj negativ (Adam Driver) şi cel mai bun debut (Daisy Ridley). 

Charlize Theron ('Mad Max: Fury Road) şi Leonardo DiCaprio ('The Revenant') au câştigat premiile pentru cea mai bună interpretare feminină şi, respectiv, masculină. 

Ryan Reynolds a primit premiul la categoria cel mai bun actor de comedie ('Deadpool'), în timp ce Chris Pratt ('Jurassic World') a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare într-un film de acţiune. 

În discursul său, Pratt a citit în cheie comică o lungă listă a maeştrilor filmelor de acţiune amintindu-i pe Arnold Schwarzenegger sau Sylvester Stallone şi pe soţia sa în aceeaşi categorie. 

Pe de altă parte, Jennifer Lawrence ('The Hunger Games: Mockingjay - Part 2') a câştigat premiul pentru cea mai bună eroină, cuplul Rebel Wilson şi Adam DeVine ('Pitch Perfect 2') premiul pentru cel mai bun sărut, iar 'Straight Outta Compton' premiul pentru cel mai bun film bazat pe fapte reale. 

Urcat pe scenă pentru a primi trofeul, actorul de culoare Mitchell de 'Straight Outta Compton' a simulat o greşeală mulţumind Academiei de la Hollywood, într-o aluzie ironică la premiile Oscar după polemica lipsei de diversitate a celor nominalizaţi. 

Au mai fost premiaţi Ryan Reynolds şi Ed Skrein ('Deadpool') pentru cea mai bună scenă de luptă, iar 'Pitch Perfect 2' pentru cea mai bună distribuţie. 

Gala i-a avut ca prezentatori pe Dwayne 'The Rock' Johnson şi Kevin Hart care au adus un omagiu filmului 'Mad Max: Fury Road', au făcut rap pe filmul 'The Revenant' şi s-au costumat în Batman şi Superman. 

Ariana Grande, grupul umoristic The Lonely Island şi preşedintele american, Barack Obama, au avut scurte intervenţii într-un video în favoarea campaniei ''My brother's keeper'' menită să amelioreze oportunităţile pentru copiii şi tinerii latino-americani. 

Un alt protagonist al serii a fost actorul Will Smith, omagiat pentru întreaga sa carieră. 

Având în vedere că se desfăşoară în plin sezon al premierelor, 'MTV Movie Awards' servesc şi ca vitrină pentru unele dintre cele mai aşteptate filme de la Hollywood, în timpul galei fiind difuzate avanpremiere ale unor lungmetraje de acţiune, precum 'Suicide Squad' sau 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.