Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mugur Isărescu îi oferă muniție lui Florin Cîțu - 'PSD-ALDE au furat banii de la investiții', acuză liberalul după avertismentele guvernatorului BNR

Facebook
Florin Cîțu

Recent reinstalat la şefia BNR, Mugur Isărescu lansează o serie de avertismente referitoare la consecinţele politicii fiscale a guvernului din ultimii ani. Majorările de salarii și de pensii au alimentat un deficit extern ajuns deja la un nivel îngrijorător. Mai mult, Finanţele se împrumută ca să acopere cheltuielile cu salariile, nu pentru investiţii ca să dezvolte ţara. Senatorul liberal Florin Cîțu iese la rampă și pune paie pe foc, susținând, pe Facebook, că PSD-ALDE „au furat banii de la investiții și i-au dat bugetarilor de lux și pe pensii speciale”.

CSM, așteptat să ia o decizie în cazul procuroarei care a luat-o cu forța pe Sorina. Acțiunea Mariei Pițurcă a stârnit un val de reacții negative

„BNR confirma- PSD+ALDE au furat banii de la investitii si i-au dat bugetarilor de lux si pe pensii speciale.

Strategia de subminare a economiei nationale si de saracire a generatiilor viitoare este clara- distrugerea sectorului privat si eliminarea investitiilor.

Este clar ca atacurile PSD+ALDE, in special ale lui Теодорович, la companiilor care vin din Vest si mai ales asupra adiministratiei SUA sunt facute la ordin.

Este Теодорович spion rus? Actiunile sale de subminare a economiei nationale asta spun.

Important este ca tot ce am spus despre evolutia economiei in guvernarea toxica comunista PSD+ALDE este confirmat de profesionisti, inclusiv investitorii care imprumuta statul roman.

Cine merge pe mana “specialistilor” PSD+ALDE nu are de ce sa vina sa se planga mai tarziu.”, scrie Cîțu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.