Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mulți români au această monedă rătăcită prin sertare, dar nu știu că pot obține pentru ea peste 22.000 de lei

captura youtube
monede

O monedă rară are șanse să îți aducă o sumă considerabilă! Pe internet, aceasta se vinde la un preț incredibil de peste 20.000 de lei. Colecționarii sunt în căutarea disperată a acestei monede, deci dacă o ai, nu ezita să o scoți imediat la vânzare! În timp ce unii oameni vând mașini cu acest preț, alții visează să se îmbogățească de pe urma acestei monede rare.

Moneda care te poate îmbogăți

Un fenomen care captează atenția este vânzarea monedelor la prețuri extrem de mari, greu de închipuit. Există mulți colecționari de astfel de obiecte, care sunt dispuși să plătească oricât pentru o piesă care le lipsește. Din acest motiv, cei care dețin exemplarele profită de situație și exagerează prețurile.

Cei care dețin piese de colecție trebuie să știe că se pot îmbogăți, mai ales dacă este una extrem de rară, pe care nu o găsești oriunde. Un colecționar înrăit va fi dispus să plătească oricât ca să se asigure că are o colecție completă. De curând, un alt bănuț a devenit vedetă în mediul online, unde a fost pus la vânzare cu peste 20.000 de lei.

Dacă știi că ai pe acasă mai multe monede vechi, caut-o urgent pe cea care deține imaginea Omului Vitruvian („Le proporzioni del corpo umano secondo Vitruvio”/„Proporțiile corpului uman conform lui Vitruviu”) de Leonardo da Vinci.

content-image

Moneda care se vinde cu peste 4000 de euro

Moneda de 1 euro cu Omul Vitruvian reprezintă un tribut valoros adus geniului lui Leonardo da Vinci și operei sale remarcabile. Aceasta aduce arta și știința în sfera colecționarilor și a pasionaților de numismatică, oferindu-le o oportunitate unică de a avea un fragment din moștenirea culturală a lui da Vinci.

Moneda aceasta este foarte ușor de recunoscut. Pe avers a fost inscripționată monograma Republicii Italiene, iar în dreapta este scris și anul în care a fost realizată. De asemenea, pe partea stângă se află marca monetăriei R, în timp ce pe partea exterioară putem vedea cele 12 stele ce simbolizează Uniunea Europeană.

Moneda are pe ea o adevărată operă de artă și este foarte vânată de colecționari. Cei care iubesc numismatica trebuie să știe că sunt nevoiți să scoată o avere pentru a avea această piesă, care se vinde pe internet cu 4.500 de euro, adică peste 22.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.